Gregorian Bivolaru nu mai este în Suedia. Liderul MISA ar locui în Paris

Data publicării:
1405 Bivolaru

Gregorian Bivolaru, liderul Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut, s-a mutat din Suedia la Paris. Cel puţin asta susţine o adeptă MISA din Finlanda, care a vrut să-şi întâlnească liderul spiritual.

Întâlnirea nu a fost, însă, una cu final fericit. Tânăra îl acuză pe Bivolaru că a ţinut-o prizonieră, la Paris, şi a abuzat-o sexual. Aceeaşi soartă ar fi avut-o şi câteva românce. Aceste informaţii apar în cadrul unui reportaj difuzat de postul naţional de televiziune din Finlanda.

Finlandeza de 23 de ani a aflat abia pe aeroportul din Helsinki că urmează să plece la Paris ca să-l întâlnească pe Gregorian Bivolaru.

„A primit o invitaţie să îl cunoască pe Grig. În Paris, era mutată dintr-o locaţie în alta cu maşina. Nu cunoştea adresele şi nu ştia niciodată unde merge. Acolo locuia într-o casă mare, împreună cu alte fete, majoritatea din România”, spune Riika Kaihovaara, realizatoarea reportajului difuzat la o televiziune finlandeză.

Fata a povestit reporterilor cum a fost ţinută prizonieră.

„Experienţa Reetei a fost una negativă. Povesteşte că Grig nu lua în seamă ceea ce îi spunea şi era obligată să facă lucruri pe care, în alte condiţii, nu le-ar fi făcut. O răneau şi în final aproape că era sufocată. Asta, în timpul partidelor de sex cu Grig”, mai povestește Riika Kaihovaara.

Reporterii finlandezi au descoperit şi o româncă care ar fi trecut prin aceleaşi chinuri.

„Am fost luată de la garã de unul dintre șoferii lui Grig, în Paris. Mi-a zis să-mi pun o pălărie și ochelari. Aveam geamurile acoperite, ca să nu văd pe unde mergem. Și am zis, ok, e ciudat”, spune Roxana Chirilă, yoghină.

Tânăra spune că a fost dusă într-un apartament unde l-a întâlnit pe Gregorian Bivolaru, care a încercat să o convingă că este stăpânul ei.

Liderul MISA a fost arestat în România, în 2004, fiind acuzat de trafic de carne vie şi abuz asupra minorilor. A reuşit să fugă din ţară şi a ajuns în Suedia, unde a primit azil politic.

Gregorian Bivolaru şi-a schimbat şi numele în Magnus Aurolsson şi ar locui într-un apartament, situat în cartierul parizian Pigalle, în apropiere de Moulin Rouge, un cartier plin de cluburi de striptease şi sex-shopuri.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri