Întâi petrecere, apoi scandal

Data publicării:
scand

Primarul a încercat în două şedințe de Consiliu Local să convingă consilierii să voteze proiectul pentru aprobarea banilor cheltuiţi pentru ziua pensionarilor, dar nu a reuşit. Câţiva dintre ei spun că primarul nici nu le-a spus de organizarea evenimentului care a avut loc pe 30 septembrie.

„M-am abţinut pentru proiectul cu ziua vârstnicilor pentru că nu sunt sigur că este legal acest proiect, întrucât ziua vârstnicilor s-a organizat pe 30 septembrie, iar domnul primar a venit cu proiectul retroactiv să îi aprobăm banii”, spune Ion Daju, consilier local.

Un alt consilier local, Dana Ursulescu, spune: „Noi am aflat de eveniment din presă, nici măcar nu ni s-a adus la cunoştinţă acel eveniment.”

Pentru că nu a reuşit să îi facă pe consilieri să aprobe proiectul, primarul spune că va plăti din buzunarul lui cei 6.000 de lei.

„Rămâne pentru vârstnici un dar al meu față de ei, de decontat din primărie nu s-a decontat şi nici nu se va deconta, e un dar al meu față de cetăţenii care au fost acolo”, spune primarul Ion Bârcă.

Chiar şi aşa, nu a mulţumit toţi pensionarii, pentru că, spun unii oameni din comună, nu i-a chemat pe toţi.

„Am avut persoane din Cocorova care mi-au spus că au fost căţeii şi linguşitorii… Dar nu, măăăă… Pentru o burtă de mâncare… Dar n-a fost corect!”, spune un bărbat.

„Toți cei care au participat la acel chef organizat de primărie, majoritatea, peste 80% erau sub 50 de ani, părinţii mei care bat la 80 de ani nu au fost invitaţi”, atrage atenția un altul.

La petrecerea organizată pentru pensionari au participat 200 de persoane. Primarul le-a oferit mâncare şi băutură.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri