Victor Ponta, mândru de reuşitele guvernării

Data publicării:
ponta impaunat - 7260480-Mediafax Foto-Octav Ganea 1

 

Primul mesaj postat de premier vizează creșterea salariului minim pe economie.

Salariul minim pe economie este de astăzi 1.050 de lei! Aproape 1,4 milioane de români beneficiază de această creștere a...

Posted by Victor Ponta on Tuesday, June 30, 2015

Salariul minim pe economie este de astăzi 1.050 de lei! Aproape 1,4 milioane de români beneficiază de această creștere a veniturilor.

Mulțumesc ministrului Rovana Plumb și echipei guvernamentale care a făcut posibilă această măsură de dreptate socială! Încă o dovadă a faptului că mergem în direcția bună și creșterea economică aduce avantaje concrete pentru cei mulți! ‪‎România‬ este o țară sigura, cu viziune de dezvoltare și foarte mult potențial”, spune premierul.

Salariul minim pe economie crește de la 1 iulie

Victor Ponta laudă și măsura prin care se ieftinesc medicamentele.

Încă o veste bună! Medicamentele se ieftinesc începând de astăzi cu circa 20% - astfel vom plăti cel mai mic preț pentru...

Posted by Victor Ponta on Wednesday, July 1, 2015

Încă o veste bună! Medicamentele se ieftinesc începând de astăzi cu circa 20% - astfel vom plăti cel mai mic preț pentru medicamente din Uniunea Europeană (cum este și normal, ținând cont de diferențele de venituri)!

Măsura va ajuta milioane de români și este una dintre marile realizări ale Guvernului actual”, scrie Victor Ponta pe Facebook, care încheie felicitându-l pe ministrul Nicolae Bănicioiu.

Citiți și: Ieftinirea ar putea duce la dispariția multor medicamente de pe piață

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri