Foto Șoferul a murit, iar mașina cu numere de Ucraina a fost distrusă complet într-un impact violent cu un TIR

Data actualizării: Data publicării:
accident nădlac
Șoferul a murit în accident. Foto: Aradon

Accidentul a avut loc în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei de la Nădalc. Șoferul, încă neidentificat, dar care conducea o mașină cu numere de Ucraina, a intrat cu viteză în spatele unui TIR care staționa pe banda de urgență. Medicii, sosiți la fața locului, nu au reușit să îl salveze, scrie Aradon.

La locul accidentului a intervenit și un elicopter SMURD, solicitat pentru a-l transfera cât mai repede pe șofer la un spital. Din păcate, rănile suferite de bărbat au fost extrem de grave, iar medicii au declarat decesul.

Șoferul a murit în accident. Foto: Aradon
Șoferul a murit în accident. Foto: Aradon

Polițiștii spun că urmează să stabilească circumstanțele în care a avut loc accidentul, soldat cu decesul șoferului autoturismului înmatriculat în Ucraina. De asemenea, urmează să fie stabilită identitatea conducătorului auto decedat.

„În această dimineață, pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la aproximativ 7 km de ieșirea din țară, în proximitatea PTF Nădlac II, a avut loc un eveniment rutier, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări. Evenimentul a avut loc în zona de staționare a automarfarelor care așteaptă controlul la frontieră. Un autoturism înmatriculat în Ucraina, în care se afla doar conducătorul auto a intrat în coliziune cu un automarfar. La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD. Din nefericire, a fost constatat decesul conducătorului auto, un bărbat. Identitatea acestuia urmează a fi stabilită, de îndată ce autoturismul va fi îndepărtat de sub automarfar. Circulația a fost blocată aproximativ 15 minute”, a transmis IPJ Arad.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri