Video Tragedia din Crevedia. Martor: „Nu trăim în siguranță. Ne e frică”. Noi imagini cu urmările exploziilor: case distruse, mașini arse

Data actualizării: Data publicării:
urmari explozie crevedia
Urmările tragediei din Crevedia. Foto: Captură video Digi24

Au apărut noi imagini devastatoare cu urmările tragediei din Crevedia. Suflul exploziilor de la stația GPL au lăsat ruine în urma lor. Sunt case distruse și mașini făcute scrum. Un martor la exploziile soldate cu doi morți și 56 de răniți a declarat la Digi24 că s-a speriat foarte tare, iar imaginea a fost „de filme horror”.

„S-a văzut o flacără mare în aer, apoi la circa două secunde o bubuitură foarte mare și un suflu puternic venit spre noi. Cei care nu au stat bine pe picioare au căzut pe jos, alții s-au speriat foarte, foarte rău. A fost o imagine de filme horror. Am o cunoștință la spital care este în stare foarte gravă și sperăm ca totul să fie bine. Sunt trist pe Guvern, pe toată conducerea care este în România. Nu putem să trăim în siguranță. Ne e frică să trăim în țara noastră natală”, a declarat bărbatul.

Crește bilanțul morților în urma exploziilor de la stația GPL, din localitatea Crevedia. Șeful DSU a confirmat în urmă cu scurt timp cel de-al doilea deces. Este vorba despre o femeie care era internată la Floreasca și care era soția bărbatului care a murit ieri după ce a făcut infarct în timpul exploziilor. Ea avea arsuri pe 95% din corp.

În continuare se fac pregătiri pentru transferarea marilor arși în străinătate. „Referitor la transferuri, la ora 16,00 va pleca următorul avion. Dacă totul va merge bine, o să avem pacienţii trimişi unul la Viena, doi la Graz, doi la Berlin. Este în curs de pregătire un al patrulea avion care să plece astăzi şi (...) o să stabilim destinaţia şi care sunt pacienţii (...). Colegii ne-au promis că vom primi rapoartele medicale a încă patru sau cinci pacienţi. (...) Continuăm să transferăm pacienţii care se consideră de către medici că trebuie să plece”, a mai spus Arafat.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri