Un bărbat a murit după ce a căzut pe șine la metrou. Metrorex: Posibilă tentativă de suicid

Data actualizării: Data publicării:
metrou in statie
Circulația la metrou este îngreunată, luni dimineață, pe magistrala Drumul Taberei, după ce o persoană a căzut pe șine. Foto: Metrorex / Facebook

Un călător a căzut vineri dimineață pe șinele de metrou în stația Aviatorilor, anunță Metrorex, care califică incidentul drept o posibilă tentativă de sinucidere. Bărbatul a murit.

ACTUALIZARE 12:50 Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată normal vineri, începând cu 12:03, informează Metrorex.

Anterior, compania a anunţat că trenurile de metrou circulă pe un singur fir, în zona Aviatorilor, după ce în jurul orei 10:30, la staţia de metrou, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 1 (direcţia Berceni).

ACTUALIZARE 11:30 Pompierii bucureşteni intervin vineri dimineață pentru extragerea persoanei care se află sub o garnitură de metrou la staţia Aviatorilor, a anunțat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Victima incidentului este un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a decedat.

„A fost oprită alimentarea cu energie electrică pentru accesul salvatorilor”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

La intervenţie participă o autospecială de stingere, una pentru descarcerare, două autospeciale SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Știrea inițială

Incidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 10:30, la stația de metrou Aviatorilor, potrivit Metrorex.

Echipele SMURD au intervenit pentru a acorda primul ajutor.

Circulația trenurilor de metrou a fost reorgnizată pe un singur fir, astfel încât trenurile să circule în ambele direcții, a mai precizat Metrorex.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri