Un curier pe bicicletă a accidentat un copil de 4 ani în Timișoara și a fugit. Polițiștii cer ajutor oamenilor ca să îl găsească

Data publicării:
accident_biciclist_timisoara
Un copil de 4 ani din Timişoara a fost lovit de un curier care circula pe bicicletă și care a fugit de la locul accindetului. Polițiștii îl caută pe curier și au deschis un dosar penal. FOTO: https://expressdebanat.ro/

Un copil de 4 ani din Timişoara a fost lovit de un curier care circula pe bicicletă și care a fugit de la locul accindetului. Polițiștii îl caută pe curier și au deschis un dosar penal.

Accidentul s-a produs vineri în jurul orei 17.30 pe strada Colonel Enescu din Timișoara.

Un biciclist a accident un băiețel de patru ani, care era pe șosea, și apoi a fugit de la locul accidentului. Copilul a fost dus la spital de către părinți.

Polițiștii au fost sesizați în acest caz de spital, în jurul orei 19.00, a transmis IPJ Timiş.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Biciclistul este căutat de polițiști care au fpcut publice semnalmentele lui: cetăţean străin, vorbitor de limba engleză, aproximativ 1,70 - 1, 75 m, constituţie atletică. În momentul accidentului purta un tricou negru, pantaloni scurţi negri, pantofi sport albi, şapcă albă cu cozoroc negru, iar în spate purta un ghiozdan roşu.

Oricine are informații despre el este rugat să sune la 112. 

foto: https://expressdebanat.ro/

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri