Un pui de pisică blocat în canalizare a fost salvat de pompieri. S-a intervenit cu o maşină de descarcerare

Data actualizării: Data publicării:
pui de pisică salvat de pompieri
Foto: Facebook/ISU Tulcea

Un pui de pisică, blocat în canalizarea de la intrarea dintr-un parc din Tulcea, a fost salvat de pompierii salvatori, sosiţi la locul intervenţiei cu o autospecială de descarcerare. Persoana care a chemat în ajutor pompierii a adoptat, la final, puiul de pisică, informează ISU Tulcea.

„Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în jurul orei 14:10, pentru salvarea unui pui de pisică căzut în canalizarea de la intrarea în parcul Victoria din municipiul Tulcea”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a ISU Tulcea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La locul solicitării a sosit un echipaj de salvatori cu o autospecială de descarcerare.

„Pentru că nu se putea interveni în alt mod, pompierii au fost nevoiți să îndepărteze grilajul metalic aflat deasupra canalizării”.

Din cauza greutăţii foarte mari a grilajului, acesta nu a putut fi îndepărtat, iniţial, cu ajutorul troliului autospecialei, motiv pentru care pompierii au solicitat un echipaj în sprijin.

În cele din urmă grilajul a fost îndepărtat, iar puiul de pisică salvat.

„Deși misiunea noastră principală este salvarea vieților omenești, ne bucură faptul că azi am putut salva viața micuțului animal. Persoana care ne-a solicitat ajutorul, a fost prezentă pe tot timpul intervenției și a fost extrem de bucuroasă pentru reușita misiunii, hotărând să adopte puiul de pisică”.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri