VIDEO Momentul în care avionul de agrement se prăbușește în lacul Colibița

Data actualizării: Data publicării:
Avion ușor prăbușit în lacul Colibița
Momentul în care avionul de agrement se prăbușește în lacul Colibița. Foto: Captură video

Momentul accidentului aviatic în Bistrița Năsăud, în care un avion de agrement se prăbușește în lacul Colibița, a fost filmat. Aparatul de mici dimensiuni a căzut aproape de mal și la scurt timp au intervenit cu bărci angajații unui complex hotelier din apropiere.

ACTUALIZARE. Pilotul avionului uşor care s-a prăbuşit, duminică dimineaţă, în lacul de acumulare Colibiţa, un bărbat de 65 de ani, a murit în urma rănilor suferite, anunță ISU Bistriţa-Năsăud.

Două persoane sunt rănite, una dintre ele, pilotul avionului, se află în stare de inconștiență. Mai multe echipaje de salvatori intervin în acest moment la fața locului și încearcă să-l resusciteze.

În zona respectivă există un aeroclub care efectuează zboruri de aproximativ jumătate de oră deasupra lacului Colibița. La bordul aparatului se afla și un cetățean german, iar potrivit șefului DSU, Raef Arafat, starea lui este stabilă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri