VIDEO Ucigașa Alinei a fost filmată când a abandonat cadavrul în parcul din Mangalia

Data actualizării: Data publicării:
Ucigașa Alinei a fost filmată când a abandonat cadavrul în parcul din Mangalia
Ucigașa Alinei a fost filmată când a abandonat cadavrul în parcul din Mangalia. Foto: Captură Digi24

Fata de 18 ani care a recunoscut că și-a ucis colega de cameră a fost filmată în momentul în care a abandonat trupul victimei într-un parc din Mangalia. Filmările sunt acum în dosarul procurorilor din Constanța.

Imaginile de pe camerele de supraveghere montate în preajma și în interiorul parcului din Mangalia au fost primele probe ce i-au condus pe anchetatorii constănțeni la suspecta care, între timp, a recunoscut crima și a fost arestată preventiv.

Pe filmări apare și taxiul cu care tânăra a mers până în parcul în care a lăsat trupul neînsuflețit al prietenei sale. De asemenea, în imagini a fost surprins și momentul în care fata verifică geamantanul cu care a cărat victima de la hotelul în care stăteau împreună și până în parc.

Fata în vârstă de 18 ani și-a recunoscut faptele și a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Teliceanu, a declarat că, după ce a omorât-o pe prietena sa, tânăra a aşezat-o chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi. Fata a fost ajutată să urce geanta respectivă în maşină de un coleg de serviciu despre care anchetatorii susţin că nu ştia conţinutul valizei. Ulterior, când a ajuns în parc, taximetristul a întrebat-o ce are în geanta de voiaj, iar fata i-a răspuns că a cumpărat cărţi.

Fapta s-ar fi produs duminică, la orele 3 – 4, iar geamantanul a fost găsit în camera de hotel.

De asemenea, fata care a comis fapta a fost găsită de anchetatori la hotelul unde lucra, iar dispariţia celeilalte nu fusese semnalată de cei de la unitatea de cazare.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri