Viorica Dăncilă a trimis Corpul de control al Guvernului la MAI

Data actualizării: Data publicării:
viorica-dancila-sedinta-guvern-gov.ro
Foto: gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că a trimis Corpul de control al Guvernului la Ministerul de Interne, pentru a verifica cum au acționat structurile instituției în cazul crimelor de la Caracal.

„Lucrăm pe mai multe planuri, atât pentru a afla adevărul, cât și pentru a preîntâmpina în viitor situații similare. Mihai Fifor a avut încă de dimineață discuții cu structurile din subordine. Corpul de Control al primului-ministru a început deja de ieri acțiunea de control pentru verificarea modului în care au acționat structurile MAI, dar și relaționarea cu alte instituții cu atribuții în situații de urgență”, a spus Viorica Dăncilă, în ședința de Guvern.

„Românii trebuie să continue să creadă în MAI. E datoria acestei structuri să asigure siguranța oamenilor. Avem în MAI mulți profesioniști, oameni care își fac datoria și se bucură de respect și apreciere, dar toți cei pentru care nu primează interesul cetățeanului trebuie să plece. Toți cei care nu și-au făcut datoria vor fi aspru sancționați, iar acest guvern va lua măsurile necesare pentru înăsprirea pedepselor în cazuri de agresiune, viol, privare de libertate și crimă”, a mai spus Dăncilă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri