Zeci de persoane s-au luat la bătaie, folosind inclusiv cuțite, la Galați. Patru oameni au ajuns la spital în stare gravă

Data actualizării: Data publicării:
curtea spitalului de urgență din Galați
Foto: Inquam Photos / Ovidiu Iordachi

Șapte persoane au ajuns la spital, iar patru dintre ele sunt în stare gravă după ce au fost înjunghiate, la Galați. Zeci de persoane s-au luat la bătaie, la Ivești, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar unii dintre cei implicați în încăierare au folosit arme albe.

Potrivit IPJ Galaţi, aproximativ 40 de persoane s-au luat la bătaie în noaptea de sâmbătă spre duminică pe străzile din sat, iar unii dintre cei implicaţi au folosit arme albe.

Şapte persoane au fost rănite şi au ajuns la Spitalul Municipal din Tecuci. Patru dintre victime sunt în stare gravă, după ce au fost înjunghiate, şi au fost transferate la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Scandalul a continuat şi la spitalul din Tecuci, unde au intervenit jandarmii, poliţiştii şi echipa de intervenţie a firmei de pază, a precizat IPJ Galaţi.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de încăierare, dar pe listă vor fi adăugate şi alte infracţiuni.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri