Ziua în care cei mai mulți renunță la promisiunile pe care și le-au făcut de Anul Nou

Data publicării:
Back side of Businessman looking at Fantastic fireworks on the photo blurred of cityscape at night scene background,Business and holiday concept
Foto: Guliver/Getty Images

Un nou studiu sugerează că, în 2020, ziua în care oamenii vor renunța la angajamentele pe care și le-au luat față de ei înşiși la începutul anului este 19 ianuarie, potrivit The Mirror.

Multe persoane își promit de Anul Nou o mulțime de lucruri ambițioase, cum ar fi să slăbească, să renunțe la alcool sau la țigări, să devină mai sociabile sau să se căsătorească.

Însă un nou raport oferit de aplicația de fitness Strava indică faptul că majoritatea oamenilor nu își respectă deciziile luate foarte mult timp. Raportul pe anul acesta al cunoscutei aplicații de fitness Strava sugerează că oamenii sunt tentați să își anuleze angajamentele luate de Anul Nou față de ei înșiși pe 19 ianuarie, scrie Mediafax.

Reprezentanții aplicației de fitness au numit această dată "ziua celor care abandonează". Pentru a stabili cu precizie care este data la care majoritatea oamenilor renunță, ei au analizat 98,3 milioane de activități ale utilizatorilor pe anul trecut.

Gareth Mills, de la Strava, a explicat: "Milioane dintre noi începem noul an cu cele mai bune intenții, dar numai 10% dintre noi reușesc să își țină promisiunile față de ei înșiși. Sper ca faptul că știm care este ziua în care cei mai mulți renunță să ne ambiționeze să trecem de ea și să luptăm până când ne atingem scopul".

Anul trecut, fatidica zi a celor care abandonează a fost 12 ianuarie, potrivit reprezentanţilor aceleiaşi aplicaţii.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri