O adolescentă din Iran și-ar fi făcut zeci de operații estetice pentru a semăna cu Angelina Jolie

Data actualizării: Data publicării:
sahar tabar

Sahar Tabar, o adolescentă din Iran, și-a dorit cu orice preț să arate precum Angelina Jolie, așa că și-ar fi făcut 50 de operații estetice. La doar 19 ani, în imaginile publicate pe conturile sale de socializare, tânăra arată mai degrabă ca un personaj de animație, iar înfățișarea sa atrage atenția de fiecare dată. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tabar le-ar fi spus prietenilor că ar fi fost dispusă să facă orice pentru a arăta ca idolul său. Operațiile sale estetice i-au modificat complet fizionomia: un nas îngustat, buze imense și intervențiile din zona mandibulei și pomeților au transformat-o pe tânăra din Iran atât de mult încât este de nerecunoscut față de cum arăta înainte.

De asemenea, presa a scris că ea ar fi slăbit aproape 35 de kilograme pentru a fi la fel de slabă precum Jolie. Pe Instagram, Sahar are aproape 400.000 de urmăritori. După ce cazul său a fost mediatizat de presa din SUA, Belgia, Marea Britanie, Germania, Arabia Saudită sau India, iar comentariile cititorilor nu au fost tocmai flatante la adresa adolescentei, aceasta a publicat un mesaj pe Instagram, în care lasă să se înțeleagă că noua sa înfățișare nu ar fi, de fapt, rezultatul operațiilor estetice, ci a machiajului de conturare a feței și a editării în Photoshop a pozelor, scrie Snopes.com.

„În legătură cu imaginile pe care le criticați, chiar dacă nu mi-a convenit, nu am vorbit despre asta până acum, dar pot spune doar că nu mi-am făcut 50 de operații estetice și site-urile din străinătate care scriu despre mine au fost tendențioase în modul în care au relatat cazul meu. Probabil acești oameni trăiesc încă în secolul 18 și nu au auzit de tehnologie sau machiaj și de aceea sunt așa surprinși”, a scris tânăra pe contul său de Instagram.

Potrivit Snopes, tânăra nu a acordat niciodată un interviu în care să fi confirmat că și-a modificat înfățișarea pentru a arăta precum Angelina Jolie și nu a menționat niciodată câte operații estetice are sau dacă are, dacă poartă proteze faciale sau se machiază pentru a arăta astfel și cât își retușează pozele în programe de editare. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri