Șantierul Naval Daewoo, cumpărare finalizată de către Damen Olanda

Data publicării:
daewoo mangalia

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care BV Holding Maatschappij Damen, Olanda, şi Şantierul Naval 2 Mai preiau Daewoo Mangalia Heavy Industries şi Daewoo Mangalia Human Resources Management.


Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa naţională sau pe o parte a acesteia, informează Agerpres.ro.

"Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei în varianta neconfidenţială", se menţionează în comunicat.

BV Holding Maatschappij Damen furnizează servicii de management şi holding filialelor din Grupul Damen. Grupul Damen, activ la nivel mondial, este implicat în construcţia, întreţinerea şi repararea navelor.

Şantierul Naval 2 Mai SA furnizează servicii suport specifice construcţiilor de nave, şi nu numai, şi derulează activităţi referitoare la construcţia şi reparaţiile de nave, diferite activităţi de comercializare, depozitare şi intermediere.

Daewoo Mangalia Heavy Industries are ca principal obiect de activitate construcţia, reparaţia şi conversia de nave.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri