Elevii Școlii de Media au absolvit. Din toamnă, Digi24 așteaptă alți tineri care vor o carieră în televiziune

Data publicării:
scoala de media
20 de tineri ambițioși, receptivi și foarte curioși au absolvit astăzi cursurile din cadrul seriei a doua de la Scoala de Media Digi24

20 de tineri ambițioși, receptivi și foarte curioși au absolvit astăzi cursurile din cadrul seriei a doua de la Scoala de Media Digi24. Timp de 3 luni, cursanții au aflat informații valoroase, iar din toamnă, Digi24 așteaptă alți tineri care vor o carieră în televiziune.

Alexandra - absolventă: Bună ziua. Ne aflăm aici, în studiourile Digi24, mă aflu alături de trainerul Cristi Toporan și alături de colegii mei, cărora vreau să le mulțumesc, că mi-au oferit o experiență de neuitat.

Cristi Toporan - regizor artistic: Începem cu începutul de la prima noastră întâlnire aici, anume, Digi24, un platou de 1000 mp, cel mai mare din Europa de Est.

Mark - absolvent: Ce am învățat, și una dintre lecțiile importante, atât de la colegii Digi24, cât și cursanți, că atunci când nu mai poți, mai poți puțin și cred că e cea mai importantă lecție în Jurnalism.

Teodora Tompea - jurnalist Digi24 și trainer: A fost o provocare mai mare pentru noi, trainerii, pentru că au venit altfel de studenți, care și-au dorit altceva de la noi. Am învățat și noi și să împărtășim din experiență. Nu am ajuns la un vârf al carierei, în care suntem în măsură să dăm sfaturi, ci să facem schimb de experiență: să le spunem cum e în TV și ei să ne provoace să fim mai buni.

Dana Ichim - jurnalist Digi24 și trainer: Au fost extrem de receptivi, au reușit să pătrundă în lumea TV, au făcut față provocărilor. Destul de emoționați la început, dar pe parcurs ce reușeam să învățăm mult mai multe lucruri păreau mai siguri pe ei.

Ștefania Vîlcu - organizator Școala de Media: Am avut oameni diferiți, de vârste diferite, cu pregătiri diferite. Câțiva vor rămâne la noi în internshipuri, pentru că au fost foarte buni și atunci trebuie să-i recompensăm cumva și ceilalți sper că vor continua pe drumul acesta.

Oana - absolventă: Aici am învățat tot ce e în spatele imaginilor, nu credeam că sunt foarte mulți oameni care să lucreze în echipă, pentru ca în final unul singur să apară pe sticlă. Asta m-a fascinat și cursurile pe care le-am făcut, informația, a fost multă informație nouă, de calitate, pe un limbaj înțeles foarte ușor, din partea unor traineri experimentați.

Andrei - absolvent:  Am rămas cu o experiență plăcută pe care o recomand.
-Ce ți-a plăcut cel mai mult?
-Partea de cursuri practic, să mergem pe teren, să interacționăm cu echipele care lucrau la diferite proiecte.

 Anca - absolventă: Dedicarea trainerilor, au fost foarte implicați, majoritatea au venit cu energie foarte bună, cu voință să ne învețe.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri