Foto Final în procesul lui Johnny Depp cu fosta soție. Amber Heard renunță la recurs și îi dă actorului un milion de dolari pentru defăimare

Data actualizării: Data publicării:
Amber Heard și Johnny Depp
Amber Heard și Johnny Depp. Foto: Matt Roberts/Getty Images

După ani de certuri și un proces extrem de mediatizat, Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp a anunțat într-o postare pe contul ei de Instagram că a decis să „rezolve” cazul de defăimare cu Johnny Depp. Ea a acceptat să plătească fostului soț un milion de dolari, mult mai puțin decât verdictul juriului care i-a impus să plătească daune de peste 8 milioane de dolari, scrie The New York Times. Avocații lui Johnny Depp au declarat că sunt încântați "să închidem oficial acest capitol dureros", potrivit Reuters

„După o lungă reflecţie am luat decizia dificilă de a încheia un acord”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Actrița Amber Heard a declarat luni că nu intenționează să meargă mai departe cu recursul în cazul defăimării care îl implică pe fostul ei soț, Johnny Depp, scriind într-o postare pe Instagram că a decis să rezolve disputa de lungă durată în urma unei înfrângeri la proces, la începutul acestui an, scrie și The New York Times.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Benjamin Chew și Camille Vasquez, avocații actorului Johnny Depp, au declarat că Amber Heard a fost de acord să plătească un milion de dolari pentru a pune capăt cazului – mult mai puțin decât verdictul juriului care i-a impus să plătească daune de peste 8 milioane de dolari.

În iunie, juriul de șapte persoane din Virginia a constatat că doamna Heard l-a defăimat pe domnul Depp când s-a descris într-un articol de opinie din 2018 din The Washington Post drept o „figură publică care reprezintă abuzul domestic”. Juriul i-a acordat domnului Depp despăgubiri de peste 10 milioane de dolari, dar a constatat, de asemenea, că domnul Depp a defăimat-o pe doamna Heard printr-un comentariu făcut de avocatul său, prin care i-a acordat doamnei Heard 2 milioane de dolari.

Ambele părți au făcut apel pentru părțile cazului pe care fiecare le-a pierdut, indicând o luptă lungă și costisitoare la Curtea de Apel din Virginia.

"Am luat această decizie după ce mi-am pierdut încrederea în sistemul de justiţie american, unde mărturia mea publică a servit drept divertisment şi a fost hrană pentru reţelele sociale", a adăugat actriţa.

„Mi-am apărat adevărul și, făcând asta, viața mea așa cum știam că a fost distrusă. Defăimarea cu care m-am confruntat pe rețelele de socializare este o versiune amplificată a modurilor în care femeile sunt revictimizate atunci când ies în față”, a scris ea.

Avocaţii lui Johnny Depp au salutat luni încheierea acestui acord. "Suntem încântaţi să închidem oficial acest capitol dureros pentru Johnny Depp, care a arătat clar de-a lungul acestui proces că prioritatea lui este de a scoate adevărul la lumină”, au spus avocaţii Benjamin Chew şi Camille Vasquez, potrivit Reuters.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri