Video Joc de-a șoarecele și pisica între ucraineni și ruși în tranșeele de lângă Bahmut. Militarii aruncă unii în alții cu grenade

Data publicării:
Militari ucraineni și un mercenar rus Wagner aruncă unii în alții cu grenade într-o tranșee de lângă Bahmut
Militari ucraineni și un mercenar rus Wagner aruncă unii în alții cu grenade într-o tranșee de lângă Bahmut. Captură gif: Twitter/Rob Lee

Militarii ucraineni din cadrul brigăzii 3 de Asalt a Kievului au postat pe rețelele sociale o înregistrare video cu tacticile folosite pentru luarea cu asalt și „curățarea” tranșeelor ocupate de mercenarii Wagner din zona Bahmut. Clipul video prezintă inclusiv o scenă dură în care doi militari ucraineni și un mercenar Wagner aruncă unii în alții cu grenade de la câțiva metri distanță.

Din imagini se observă o echipă de doi ucraineni care merg de-a lungul unei tranșee și încearcă să neutralizeze un mercenar rus Wagner aflat într-un adăpost.

La un moment dat, un militar ucrainean aruncă o grenadă în interiorul adăpostului. Rusul reușește să prindă âgrenada și o aruncă înapoi.

Timp de aproape două minute militarii aruncă, fără succes, cu grenade unii în alții.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cele din urmă, mercenarul Wagner e ucis de un militar ucrainean care trage în el de la mică distanță, după care al doilea ucrainean aruncă o grenadă. Cel mai probabil este vorba de aceeași scenă dură, filmată din altă perspectivă și publicată pe rețelele sociale în urmă cu o săptămână.

Întreaga înregistrare, cu o durată de aproape 11 minute și care prezintă imagini dure cu asaltul ucrainenilor asupra tranșeei ocupate de mercenari Wagner, poate fi urmărită aici.

Editor : Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri