Caz șocant în ziua de Crăciun: O femeie și-a aruncat copiii de pe o clădire apoi a sărit și ea, după o ceartă cu soțul

Data actualizării: Data publicării:
Untitled

O femeie din Boston şi-ar fi aruncat cei doi copii, o fată de 4 ani şi un băiat de numai 16 luni, din vârful unui garaj în ziua de Crăciun. Aceasta a sărit la rândul ei, provocându-şi propria moarte după o ceartă cu soţul, informează Mediafax, care citează Daily Mail.

Corpul neînsufleţit al lui Erin Pascal, o femeie în vârstă de 40 de ani din Boston, a fost găsit joi lângă cele ale copiilor ei, o fată de 4 ani pe nume Allison şi Andrew, în vârstă de 16 luni. Poliţia crede că mama şi-a aruncat copiii de pe garajul cu nouă etaje din apropiere, înainte de a plonja în gol în ziua de Crăciun.

Maşina lui Pascal a fost descoperită pe acoperişul clădirii, cu uşile deschise, iar poliţia a găsit în apropierea acesteia pantofi de bebeluşi şi o pereche de ochelari de soare. Cel care a alertat poliţia a fost chiar soţul femeii, care a anunţat incidentul petrecut în urma unei certe, relatează Daily Mail.

„Astăzi este o zi extrem de tristă, deoarece începem să punem cap la cap indiciile unei tragedii care a avut loc ieri, de Crăciun”, a declarat procurorul Rachael Rollins, avocatul districtului Suffolk.

Nu este clar care a fost motivul care a determinat-o pe femeie să săvârşească acest gest, dar Rollins a declarat că moartea lor tragică indică „luptele invizibile” cu care se confruntă multe persoane depresive sau cu probleme de sănătate mintală.

„Dacă un părinte le poate face propriilor copii aşa ceva, înseamnă că suferea de probleme de sănătate mintală severe şi ar fi avut nevoie de sprijin imediat. Tragedia din această zi de Crăciun demonstrează urgenţa abordării sănătăţii mintale, a sinuciderii şi a omuciderii.”

Nu s-au găsit scrisori de sinucidere şi nu au existat reclamaţii în legătură cu alte probleme de comportament ale mamei, a spus Rollins.

Erin Pascal a ocupat o funcţie importantă într-o companie de biotehnologie din apropiere, femeia fiind absolventă a renumitei Universităţi Brown, unde i-a fost colegă vedetei „The Office”, John Kransinski.

Garajul respectiv - deţinut de Universitatea Northeastern - este acelaşi de pe care un student a sărit mortal în luna mai. O altă sinucidere a avut loc acolo la începutul lunii decembrie.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri