"Cel mai mare penthouse din Dubai" este scos la vânzare. Cât costă proprietatea pe trei etaje cu "camere criogenice" și paturi "cu fân"

Data actualizării: Data publicării:
Raffles The Palm
"Cel mai mare penthouse din Dubai" este scos la vânzare. FOTO: Profimedia Images

Un penthouse de trei etaje din Dubai, care are camere „criogenice” și de „relaxare cu fân”, a fost scos la vânzare pentru aproximativ 163 de milioane de dolari americani, scrie The Guardian.

„Super penthouse R1” se află pe Palm Jumeirah, grupul de insule artificiale din emirat în formă de frunză de palmier. Dezvoltatorul imobiliar susține că este „cel mai mare penthouse din Dubai”.

Proprietatea ocupă trei etaje din Raffles The Palm Dubai Residences, un complex de apartamente descris ca „un loc atât de îndepărtat de cotidian încât în fiecare zi te simți ca și când ai trăi un vis”. „Imaginează-ți, dacă poți, un loc în care fiecare dorință este anticipată și fiecare speranță este depășită”, este mesajul din anunțul de promovare a proprietății.

Apartamentul are opt dormitoare, o „extravagantă masă pentru luat cina de 20 de persoane” și un bar „construit cu bun gust”. Rezidenților li se promite acces la „o sală de gimnastică de top, spa și zonă de wellness care include o cameră criogenică, o cameră de relaxare cu fân [de fapt o cameră cu paturi cu saltele cu fân], o piscină în aer liber, un bar, o zonă de grătar, teren de minigolf într-o grădină de meditație, sală de cinema, teren de baschet, 10 locuri de parcare, un salon pentru fumat trabuc și un bar care oferă priveliște de 360 de grade asupra  Golfului și orizontului”.

„Super-penthouse-ul nostru este o întruchipare a măreției și exclusivității arhitecturale. Depășind orice așteptare, acest penthouse remarcabil oferă un stil de viață excepțional, care combină perfect eleganța, confortul și caracterul practic. Credem cu fermitate că vânzarea acestei reședințe spectaculoase va marca o altă piatră de hotar semnificativă în istoria imobiliarelor din Dubai și așteptăm cu nerăbdare să contribuim în continuare la creșterea sectorului.”, a declarat Seran Gheorghe, vicepreședinte al dezvoltatorului, Emerald Palace Group, și director de vânzări pentru Raffles The Palm Dubai Residences.

 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri