Misteriosul caz al femeii găsite în congelatorul unui restaurant din Louisiana. Victima a bătut în ușă până la sânge cerând ajutor

Data actualizării: Data publicării:
restaurant arby s
Misteriosul caz al femeii găsite în congelatorul unui restaurant din Louisiana. FOTO: Profmedia Images

Apar noi detalii despre femeia din Louisiana al cărei cadavru a fost găsit într-un congelator, la un restaurant Arby’s. Este vorba despre o văduvă cu patru copii, care fusese trimisă temporar la restaurant ca manager.

Nguyet Le, în vârstă de 63 de ani, lucra ca manager la restaurant.

Ea a rămas blocată în congelator în 11 mai, iar familia a povestit că a bătut cu mâinile în ușă cerând ajutor până când i s-au umplut palmele de sânge.

Familia a deschis un proces în legătură cu acest caz, scrie New York Post.

Femeia lucra la restaurantul din lanțul Arby’s din Houston, dar fusese trimisă de companie în Louisiana pentru o lună. Ulterior, s-a decis ca ea să mai stea acolo.

Avocații ei au spus într -un comunicat de presă, că temperatura din congelator a variat probabil între 5 și -20 de grade.

Nu este clar cât timp a stat Nguyet în congelator înainte de a fi găsită. Cert este că a murit hipotermie și a stat în congelator atât de mult timp încât „s-a prăbușit într-o poziție ghemuit cu fața în jos pe podeaua înghețată”, potrivit presei care au citat probe existente la dosar.

Cadavrul lui Le a fost descoperit de fiul ei, Nguyen, care lucra și el la Arby's și se mutase în Louisiana împreună cu mama sa.

Un fost angajat a spus familiei că mânerul de la ușa congelatorului era rupt de luni de zile.

Autoritățile din Louisiana, SUA, investighează acest caz drept o „moarte suspectă”.

„Un angajat a fost cel care a descoperit femeia decedată în interiorul frigiderului. Victima este un angajat al restaurantului”, a declarat șeful poliției New Iberia Leland Laseter la postul local.

Potrivit informațiilor preliminare, Laseter a spus că moartea este suspectă, dar că ar fi vorba mai degrabă despre un accident. „O astfel de situație este neobișnuită, așa că luăm măsuri de precauție suplimentare în timpul anchetei”, a declarat căpitanul poliției pentru KADN. „(Noi) aproape că ne-am încheiat cerectarea la locul crimei. După analizarea completă a locului, nu pare o omucidere, pare un accident.”

„Vom reexamina toate dovezile și vom efectua o autopsie pentru a ne dezvălui cauza și modalitatea morții. Deci mai sunt câțiva pași pe care trebuie să-i facem înainte de a se face o determinare (finală)”, a mai spus Laseter.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri