Povestea bărbatului care fost închis pentru un furt și după gratii a devenit criminal în serie. A ucis, în total, 48 de oameni

Data actualizării: Data publicării:
Marcos Paulo da Silva
Marcos Paulo da Silva FOTO: UOL

Un criminal în serie, poreclit „Lucifer”, ar fi ucis în total 48 de deținuți în cei 25 de ani de închisoare pe care i-a adunat până acum.

Marcos Paulo da Silva avea doar 18 ani în 1995 când a ajuns în închisoare pentru furturi mărunte, dar în scurt timp a devenit cunoscut ca un criminal violent. Acum are 42 de ani și nicio șansă să fie liber vreodată. Cel mai dur atac al brazilianului a fost în 2011, când a ucis cinci deținuți într-o singură încăierare. Atunci era încarcerat în penitenciarul Serra Azul din Sao Paulo.

Prima condamnare a lui da Silva a fost de câteva luni, însă, din cauza faptelor pe care le-a comis după gratii el va muri în închisoare, deoarece noile sale condamnări totalizează 217 de ani și asta în condițiile în care nu a fost judecat pentru toate crimele pe care le-ar fi comis.

Recent, în timpul unuia dintre procesele sale, da Silva i-a spus unui judecător: „Nu regret că am ucis toți acești oameni. Au fost violatori și hoți care au profitat de alți deținuți și i-au jefuit”.

Povestea șocantă a deținutului a fost dezvăluită de site-ul brazilian UOL, apoi a fost preluată de presa din întreaga lume. Potrivit sursei citate, în cel mai sângeros atac, care a avut loc în închisoarea Serra Azul, da Silva a folosit un stingător pentru a-și ucide victimele, după care le-a decapitat cu un cuțit improvizat. Potrivit informațiile publicate de presa braziliană, în timpul atacului, bărbatul striga că îi place să facă asta și că ar vrea să mai omoare pe cineva, pentru că a ucis prea puțini prizonieri.

În momentul de față, statul găsește cu greu o închisoare care să-l primească pe acest deținut.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri