Un american a ajuns milionar strângând mingi de golf din apă

Data publicării:
GettyImages-86322081

Glenn Berger a spus că a început să facă acest lucru acum aproape 15 ani, când era în șomaj tehnic. A îmbrăcat un costum de scufundări, și-a luat masca și tubul de respirat și a intrat în apă să pescuiască mingile de golf pierdute. El afirmă că a recuperat în total între 1,3 și 1,7 milioane de mingi anual, pe care le-a curățat chimic și le-a vândut administratorilor de terenuri de golf.

Știind că prețul unei mingi este de un dolar, se pare că Glenn Berger a adunat o mică avere de-a lungul timpului datorită contractelor semnate cu câteva zeci de terenuri de golf din Florida, scrie Agerpres.

Însă această activitate, oricât de profitabilă și originală ar fi, presupune și unele riscuri. Glenn Berger spune că a găsit de toate în apele din Florida, pe lângă mingi de golf: cărucioare pentru golf, carcase de păsări și mașini de tuns iarba. Pe lângă acestea, el se întâlnea uneori cu aligatori și șerpi.

Însă, cel mai important, el știa unde să caute. Pe terenurile de golf mai puțin cunoscute vin jucători mai puțin experimentați, prin urmare, aceștia sunt mai înclinați să arunce mingile în apă, a explicat el.

Dar și cele mai cunoscute terenuri sunt atractive pentru că jucătorii folosesc de cele mai multe ori mingi de calitate mai bună și, ca atare, mai scumpe. Printre ele se află cunoscutul teren TPC Sawgrass, care găzduiește Players Championship, cu faimoasa sa gaură 17, numită "The Island Green". Este un spațiu acvatic în care se pierd anual nu mai puțin de 100.000 de mingi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri