Un bărbat și-a aruncat soția de la etaj pentru că nu l-a așteptat cu mâncare acasă

Data actualizării: Data publicării:
blocuri de locuinte
Un bărbat și-a aruncat soția de la etaj pentru că nu l-a așteptat cu mâncare acasă FOTO: Getty Images

Un bărbat de 40 de ani a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, procesul fiind în derulare la Tribunalul Regional Oldenburg, din Germania, după ce și-a aruncat soția de la etaj pentru că nu l-a așteptat cu mâncare gătită acasă.

Potrivit Bild, bărbatul, din Bad Zwischenahn (Saxonia Inferioară), a ajuns beat acasă, seara târziu, când soția lui deja dormea. Bărbatul s-a enervat teribil când a constatat că soția lui nu-l aștepta cu mâncare gătită pe masă și a început scandalul. La un moment dat, el a lovit-o pe femeie cu o statuetă care-l reprezenta pe Buddha atât de tare încât s-a spart. Speriată și rănită, femeia a fugit spre dormitor și a deschis fereastra căutând o cale de scăpare, iar soțul ei a urmat-o, a prins-o de picioare și a aruncat-o afară. Femeia a căzut în gol aproximativ patru metri.

Apoi, bărbatul a coborât în fața clădirii ca să vadă ce s-a întâmplat cu soția lui. Când și-a dat seama că aceasta trăia, a apucat-o de păr și a început să o tragă pe scări, până în casă.

Alarmați de vecini, polițiștii au sosit în scurt timp și l-au arestat pe bărbat înainte ca acesta să-i provoace soției și mai multe traume.

Potrivit anchetatorilor, chestiunea vinovăției nu poate fi negociată, procurorii cerând o „pedeapsă lungă cu închisoarea”. Procesul este în desfășurare.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri