VIDEO O femeie care a pierdut avionul a fugit pe pistă și i-a făcut semn pilotului să oprească ca s-o ia și pe ea

Data actualizării: Data publicării:
femeie in fata unui avion
O femeie care a pierdut avionul a fugit pe pistă și i-a făcut semn pilotului să oprească FOTO: captură video X (twitter)

O femeie din Australia a fost arestată după ce a reușit să treacă de securitatea aeroportului și a fugit pe pistă, în fața unui avion care se pregătea de decolare, încercând să-l determine pe pilot să oprescă ca să urce și ea.

Femeia, care avea bilet miercuri, la un zbor al companiei QantasLink de la Canberra la Adelaide, a ajuns la aeroport cu întârziere, după ce porțile s-au închis. Pentru că i s-a părut de neacceptat să piardă zborul, femeia a trecut de filtrul de securitate și a alergat pe pistă, în fața avionului ei care se pregătea de decolare. A încercat să-i atragă atenția pilotului și să-i transmită că vrea să urce la bord, acesta fiind obligat să oprească motoarele pentru a nu-i pune viața în pericol, potrivit news.com.au.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Femeia a fost arestată de Poliția Federală Australiană, fiind acuzată de două fapte de distrugere, de încălcarea normelor de securitate și de deținere de canabis.

Simon Hales, un pasager aflat în aeroport, care a fost martor la toată scena, a povestit: „O doamnă care pieduse zborul s-a gândit că încă mai poate să-l prindă. I-a bruscat pe angajații de la ușă și a coborât pe pistă, apoi a fugit până la avion. A stat sub el, lângă roata din față. Noroc că pilotul a fost avertizat sau a văzut-o și a oprit motorul”.

Zborurile pe aeroportul din Canberra au fost amânate cu câteva minute din cauza incidentului.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri