Video Zbor de coșmar. O femeie l-a filmat pe pasagerul din spate când îi lovea scaunul, în mod repetat. Stewardesa a refuzat să o ajute

Data actualizării: Data publicării:
pasager loveste scaun
Foto: Twitter

O femeie spune că a fost terorizată în timpul unui zbor, din cauza unui pasager din spatele ei care i-a lovit scaunul în mod repetat, după ce femeia și-a înclinat puțin spătarul. Mai mult de atât, aceasta spune că însoțitoarele de zbor au refuzat să o ajute.

Wendi Williams, care spune că este profesoară în Virginia Beach, a publicat pe Twitter un videoclip în care se poate vedea cum pasagerul din spatele ei îi lovește scaunul cu intenție, de mai multe ori. Deși imaginile sunt șocante, femeia spune că partea cea mai violentă nu a surprins-o pe cameră. Înainte să înceapă să filmeze, bărbatul lovea cu mai multă putere spătarul scaunului pe care aceasta stătea, potrivit CNN.

Wendi Williams povestește că vecinul din spate i-a spus să își regleze scaunul la poziția normală pentru ca să poată mânca. Femeia s-a conformat atunci și l-a ascultat pe bărbat. Însă după ce acesta a terminat de mâncat, ea și-a înclinat din nou scaunul, moment în care pasagerul a început să-i lovească spătarul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Williams, care zbura de la New Orleans la Charlotte, la sfârșitul lunii ianuarie, spune că a vorbit cu o stewardesă American Airlines, însă aceasta „și-a dat ochii peste cap”, când a auzit despre ce e vorba. Mai mult de atât, stewardesa i-a oferit bărbatului o băutură din partea casei. Apoi, însoțitoarea de bord i-a dat un pliant în care este notificată că perturbă alți pasageri și că acest comportament al ei este în contradictoriu cu legea federală. „Ar trebui să încetați imediat”, mai scria pe bilet. De asemenea, stewardesa a amenințat-o că va fi escortată din avion atunci vor ateriza, dacă mai spune ceva și i-a cerut să șteargă videoclipul.

Femeia a mărturisit a fost foarte speriată în acel moment.

Ea a precizat că se gândește acum dacă să ia măsuri legale în acest caz.

Reprezentanții American Airlines au transmis un comunicat de presă în care spun că știu despre această dispută: „Siguranța și confortul clienților noștri și a membri echipajului sunt o prioritate pentru noi. Echipa noastră verifică această situație.”

Williams spune că a fost rănită din cauza loviturilor și că a fost nevoită să meargă la doctor și să facă radiografii. De asemenea, ea se plânge că a avut dureri puternice de cap timp de o săptămână după zbor.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri