Mărturia unei eleve care a supraviețuit atacului armat din Belgrad: „M-am întins peste colegii morți, să creadă că și eu sunt moartă”

Data actualizării: Data publicării:
profimedia-0773523795
Atac armat într-o școală din Belgrad. Foto: Profimedia Images

Apar mărturii cutremurătoare ale copiilor care au asistat la atacul armat petrecut miercuri la o școală din Belgrad. Un elev de clasa a VII-a a deschis focul și a ucis opt copii și un gardian.

Nova.rs, citată de N1info, relatează mărturia unei fete care se afla în clasă, la ora de istorie, când băiatul a intrat pe ușă și a început să împuște colegi la întâmplare.

„A început să tragă la întâmplare, avea două încărcătoare în mână, a împușcat mai întâi profesorul de istorie, apoi a continuat”, spune fata, colegă de clasă cu atacatorul.

Adolescenta povestește cum a reușit să scape cu viață.

„A omorât doi dintre prietenii noștri. M-am întins peste ei, să creadă că și eu sunt moartă. Apoi a părăsit sala de clasă, împușcăturile încă se mai auzeau”, mai afirmă eleva.

Potrivit acesteia, băiatul care a deschis focul a mers împreună cu ea la curs și totul părea normal.

De asemenea, elevii, care au fost la aceeași petrecere cu autorul masacrului cu o seară înainte, au declarat că tânărul s-a comportat destul de normal și nu au observat nimic la el care să ridice suspiciunea că ceva nu este în regulă.

Însă, în această dimineață, când a venit la școală, a început imediat să tragă la întâmplare și a urmat haosul.

Se presupune că elevul se afla sub influența drogurilor.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri