O însoțitoare de zbor i-a spus unei pasagere că e prea dezbrăcată și i-a cerut să mai pună ceva pe ea. „A fost incredibil de jenant”

Data actualizării: Data publicării:
O însoțitoare de zbor i-a spus unei pasagere că e prea dezbrăcată și i-a cerut să mai pună ceva pe ea
O însoțitoare de zbor i-a spus unei pasagere că e prea dezbrăcată și i-a cerut să mai pună ceva pe ea. Foto: Twitter

O femeie din SUA a urcat într-un avion al companiei Southwest Airlines purtând colanți de jogging și un o bustieră. O însoțitoare de zbor a considerat însă că ținuta ei e indecentă și i-a cerut să se acopere, relatează Business Insider.

Thorne, care a concurat de șapte ori la „American Ninja Warrior”, a declarat pentru Insider că, din punctul ei de vedere, nu era îmbrăcată nepotrivit. Așa că atunci când o însoțitoare de bord i-a spus că hainele ei lasă prea mult la vedere, Thorne a fost „absolut șocată”.

După incident, Thorne a postat despre incident pe X, fosta Twitter, iar postarea ei a făcut peste 20.000 de vizualizări. Compania aeriană i-a cerut scuze și i-a spus că au depus o plângere, a scris femeia mai târziu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„A venit și m-a întrebat despre ținuta mea și a spus că o consideră prea revelatoare și nepotrivită pentru compania aeriană”, a spus Thorne.

„A fost incredibil de jenant”, a adăugat ea.

Thorne a spus că refuzat cererea stewardesei de a mai pune niște haine pe ea. Southwest Airlines nu are un cod vestimentar care să sublinieze ce pot și nu pot purta pasagerii. Compania spune doar că „purtarea de haine lascive, obscene sau vădit ofensatoare” nu este permisă.

„Nu sunt o persoană conflictuală, dar ceea ce s-a întâmplat nu este în regulă și cineva ar trebui să spună ceva despre asta”, a continuat Thorne.

În postarea de pe X, Thorne a etichetat compania aeriană, a publicat o imagine cu ținuta ei și a postat un videoclip cu însoțitoarea de zbor care i-a cerut să se îmbrace.

Southwest a răspuns la postare și a cerut lui Thorne să trimită companiei aeriene un mesaj privat cu mai multe detalii. Un reprezentant al companiei a spus că a depus o plângere în numele ei.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri