O milionară de 26 de ani a fost ucisă cu brutalitate în SUA. Poliția are un suspect: „Acest individ va ucide și va viola”

Data actualizării: Data publicării:
Pava LaPere, fondatorul și CEO al EcoMap Technologies.
Pava LaPere, fondatorul și CEO al EcoMap Technologies. Foto? X/ EcoMap Technologies

O tânără de 26 de ani, directoare a unei firme tehnologie din SUA, a fost ucisă în apartamentul ei din Baltimore, a anunțat poliția citată de Business Insider. Pava LaPere intrase de curând în topul Forbes al milionarilor sub 30 de ani.

Femeia a fost lovită cu un obiect contondent, au spus polițiștii din Baltimore.

LaPere, în vârstă de 26 de ani, era fondatoarea și CEO-ul companiei EcoMap Technologies.

Polițiștii au anunțat că au un suspect în acest caz și au emis un mandat de arestare pe numele lui. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, Jason Billingsley.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Primarul din Baltimore, Brandon Scott, a precizat că Billingsley a fost eliberat condiționat după ce fusese condamnat pentru o infracțiune sexuală de gradul I în 2015. La acea vreme a fost condamnat la 30 de ani, dar a fost eliberat în octombrie 2022.

„Acest individ va ucide și va viola. Toți polițiștii din orașul Baltimore și statul Maryland îl caută”, a spus poliția.

Polițiștii au precizat că au găsit cadavrul lui LaPere în timp ce răspundeau la un apel la 112, în complexul de apartamente unde locuia femeia. De asemenea, aceasta fusese dată dispărută cu puțin timp înainte ca trupul ei să fie găsit. Polițiștii nu au spus însă cine a anunțat poliția.

„Detectivii de la omucideri au preluat controlul asupra acestei investigații”, a spus Departamentul de Poliție din Baltimore.

Compania de tehnologie a lui LaPere i-a anunțat moartea marți, spunând că este o „tragedie de neimaginat” și că circumstanțele din jurul morții lui LaPere sunt „extrem de supărătoare”.

EcoMap Technologies a spus că LaPere a fost „nu numai forța vizionară din spatele EcoMap, ci și un lider plin de compasiune și dedicat”.

Incidentul vine la câteva luni după un alt caz tulburător de crimă care a implicat un CEO din domeniul tehnologiei din San Francisco. În aprilie, fondatorul CashApp, Bob Lee, a fost înjunghiat mortal în San Francisco, iar poliția a acuzat-o de crimă pe Nima Momeni, fratele femeii cu care se întâlnea Lee.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri