Paturi de carton instalate într-un aeroport din Tokyo pentru pasagerii care așteptă testul de coronavirus

Data actualizării: Data publicării:
EVSkwDeUYAAsylZ
Sursa foto: Twitter/ #StayAtHome Dough

O sală din aeroportul Narita din Tokyo a fost transformată într-un spațiu de cazare, unde pasagerii sosiți în Japonia pot aștepta rezultatul testului de coronavirus, scrie CNN.

Acest loc este destinat pasagerilor care nu reușesc să găsească un loc liber în hotelul controlat de guvern din apropierea aeroportului.

Autoritățile au instalat zeci de paturi de carton în aeroport, iar această zonă improvizată este disponibilă pentru cei care nu pot fi ridicați imediat de către prieteni sau familie cu o mașină privată. Personalul în echipament de protecție le distribuie apă și mâncare pe durata așteptării.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Aceste paturi sunt folosite des în Japonia în cazul dezastrelor naturale. Cu toate acestea, folosirea lor în aeroport a atras critici pe rețelele de socializare, oamenii spunând că mai degrabă este favorizată răspândirea bolii.

Japonia a introdus restricții de circulație pentru 70 de țări și regiuni, fără a se anunța un termen la care aceste restricții vor fi îndepărtate.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri