VIDEO Legat de gât și târât de o mașină - tentativă de omor asupra unui procuror din Rusia

Data actualizării: Data publicării:
car headlight cones in night fog at field behind city
Un procuror adjunct raional a fost bătut, legat de gât și târât de o mașină. Foto: Getty Images

Un procuror rus a fost bătut și legat de gât, după care a fost tras de o mașină pe jos într-un atentat la viața acestuia ce a avut loc în regiunea Kurgan a Rusiei, scrie tvrain.ru.

O filmare arată cum procurorul adjunct al districtului Kataysky, Dimitrii Deduli, a fost legat și tras pe pământ de către o mașină, potrivit Znak.com, care citează surse din rândul forțelor de ordine.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tentativa de asasinare a avut loc în noaptea de 13 octombrie într-o parcare de lângă o cafenea din satul Graviini.

Bărbatul fusese bătut de un alt individ care i-a pus o frânghie în jurul gâtului și a legat-o de o mașină care l-a tras câțiva metri. Motivul conflictului este necunoscut.

A fost deschis un dosar pentru tentativă de omor, iar suspectul este patronul unei ferme locale, Amanzhol Sautbaev. Biroul de presă al judecătoriei din district a spus că a fost plasat sub arest la domiciliu, deși anchetatorii au cerut să fie trimis la un centru de detenție înaintea procesului.

Potrivit vesti.ru, suspectul este nepotul soției procurorului adjunct.

Biroul procurorului a transmis că Deduli e în vacanță și nu era posibil ca șefa lui, Marina Domracheva, să fie contactată.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri