Video Soția unui ambasador în Coreea de Sud a invocat imunitatea diplomatică pentru a nu fi acuzată că a lovit un bărbat într-un magazin

Data actualizării: Data publicării:
ambasador coreea de sud
Sursa foto: Captură video BBC

Soția ambasadorului belgian în Coreea de Sud invocă imunitatea diplomatică pentru a evita să fie pusă sub acuzare pentru lovirea unui angajat al unui magazin din capitala Seul, a anunțat poliția locală, citată de BBC.

Filmarea realizată de o cameră de supraveghere din magazin o arată pe soția lui Peter Lescouhier, Xiang Xueqiu, lovind un angajat. Incidentul a avut loc luna trecută.

Angajații magazinului voiau să verifice dacă Xiang Xueqiu părăsește magazinul în propriile sale haine, existând suspiciuni că ar fi furat câteva produse.

Ambasadorul Belgiei și-a cerut scuze ulterior pentru reacția "inacceptabilă" a soției sale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul s-a petrecut pe 9 aprilie, într-un magazin de haine din Seul. Xiang Xueqiu, în vârstă de 63 de ani, a petrecut aproape o oră probând haine în magazin, apoi a vrut să plece, scrie presa coreeană.

Un angajat a urmărit-o în timp ce părăsea magazinul pentru a se asigura că hainele pe care le purta, care proveneau din același magazin, nu erau noi și neplătite.

Soția ambasadorului s-ar fi întors în magazin după angajat și, într-o confruntare surprinsă de camera de supraveghere, pare să fi împins și lovit un alt angajat.

Poliția sud-coreeană a interogat-o pe Xiang Xueqiu în data de 6 mai. Anterior, ea fusese spitalizată după ce ar fi suferit un atac cerebral, potrivit ambasadei belgiene.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri