Video Dezastru în birourile din Capitoliu după ce forțele de ordine au evacuat protestatarii

Data actualizării: Data publicării:
dezastru birou
Unul dintre birourile din Capitoliu. Foto: Captură Twitter

Incidente violente au avut loc la Washington, unde a fost instituită starea de urgență pentru 15 zile. Mii de susţinători ai preşedintelui în exerciţiu al SUA, Donald Trump, s-au adunat în faţa Capitoliului şi au dărâmat mai multe bariere de securitate, ceea a dus la ciocniri cu poliţia şi la violențe. Mai multe filmări cu pagubele lăsate în urmă au apărut pe Twitter.

Imaginile publicate pe Twitter arată dezastru lasat în biroul unui parlamentar al Senatului și al personalului său, situat la primul etaj al Capitoliului, chiar lângă una dintre ușile principale. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Susținătorii președintelui în exercițiu Donald Trump au participat la un miting numit „Opriți furatul!”, după ce au fost chemați de Trump în fața Capitoliului. În clădirea istorică în care funcționează Congresul american urma să aibă loc o ședință formală pentru validarea lui Joe Biden ca președinte al SUA. Capitoliul a devenit un loc al violențelor. 

Imediat după discurs, o bună parte a manifestanților s-a îndreptat către clădire și au forțat intrarea, reușind să pătrundă în interior. 

Abia după ore bune de la izbucnirea violențelor, forțele de ordine au reușit evacuarea tuturor protestatarilor care au pătruns în Congres.

 

Editor : Alexandra Andronie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri