Video Donald Trump, o nouă zicere șocantă: Medicii umflă bilanțul COVID ca să ia bani

Data publicării:
Donald Trump participă la un miting electoral în Michigan, cu câteva zile înainte de alegerile prezidențiale
Donald Trump participă la un miting electoral în Michigan, cu câteva zile înainte de alegerile prezidențiale Foto: Profimedia

Donald Trump face acuzații incredibile la adresa doctorilor din Statele Unite despre care spune că iau bani pentru a umfla bilanțul celor care mor din cauza noului coronavirus. Afirmațiile președintelui american sunt nefondate, scrie presa de peste Ocean, care este consternată de vorbele acestuia.

„Doctorii noștri iau mai mulți bani dacă o persoană moare de COVID. Știți asta, nu? Adică, doctorii noștri sunt oameni foarte deștepți. Ceea ce fac ei e să spună: Ne pare rău, dar toată lumea moare de COVID. Dar în Germania și alte locuri, dacă faci infarct sau dacă ai cancer, dacă ai o boală terminală și iei COVID, ei spun că ai murit de cancer sau ai murit din cauza infarctului. La noi, atunci când există dubii, (n.r - doctorii) aleg COVID”, a declarat Donald Trump la un miting electoral în Michigan, unul dintre statele cu mare miză în alegerile prezidențiale care au loc peste câteva zile, la 3 noiembrie.

Declarația reprezintă un atac uluitor la adresa cadrelor medicale din SUA care se confruntă cu cea mai gravă criză medicală din ultimii peste 100 de ani. Statele Unite au întregistrat un nou bilanț zilnic record și au trecut de 9 milioane de cazuri depistate în total. Peste 101 mii de noi îmbolnăviri în 24 de ore au fost raportate vineri, iar bilanțul deceselor a trecut de 235.000.

.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri