VIDEO | Trump, ironizat din nou: Vă dau un sfat. Înconjurați-vă de cei mai proști oameni și în acest fel veți străluci întotdeauna

Data publicării:
trump baldwin

Donal Trump a fost, evident, personajul principal al ultimei emisiuni Saturday Night Live din acest sezon. Întruchipat de actorul Alec Baldwin, liderul american a ținut un discurs la o presupusă festivitate de absolvire. Astfel de evenimente sunt interzise în această perioadă, din cauza pericolului de răspândire a noului coronavirus. Statele Unite se apropie de 1,4 milioane de cazuri de COVID-19. Peste 81.000 de oameni au murit până acum.

„Felicitări absolvenților clasei COVID-19. Câtă energie și entuziasm în rândurile voastre. Sunteți norocoși că absolviți acum, aveți la dispoziție o mulțime de locuri de muncă interesante, cum ar fi paznic la magazinul alimentar, model de videochat...

Nu urâți momentul în care acești experți din elita medicinei vă spun ce să faceți? Scuzați-mă... Sucul invincibilității, bun dintotdeauna! În sănătatea voastră!

Voi fi sincer cu voi, știu că e greu, așa că vă voi oferi un sfat adevărat: credeți în voi înșivă și veți reuși orice. Uitați-vă la mine. Am început ca fiul unui simplu proprietar bogătaș și am ajuns miliardar, președinte și cel mai important expert mondial în boli infecțioase.

Înconjurați-vă de cei mai proști oameni pe care-i puteți găsi și în acest fel veți străluci întotdeauna. Dacă nu înțelegeți ceva, spuneți că acel lucru e stupid.

Nu vă dați niciodată cu loțiune de plajă și trăiți fiecare zi ca și cum ar fi ultima, fiindcă vom lăsa acest virus să se dezlănțuie, amintiți-vă că acest virus, care este creația lui Obama, a apărut într-un laborator.

Vă las acum cu unul dintre citatele mele inspiraționale preferate: Încercați să ajungeți la stele, fiindcă dacă voi sunteți o stea, vă vor lăsa s-o faceți.

Vă mulțumesc, clasă 2020! Să avem cea mai minunată vară din viața noastră! Cine e cu mine?

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri