Turcia anunţă că va primi turişti nevaccinaţi în sezonul estival: Nu vom solicita paşapoarte de vaccinare

Data actualizării: Data publicării:
Stațiune turistică din Turcia.
Turcia anunţă că va primi turişti nevaccinaţi în sezonul estival. Foto: Profimedia

Turcia a anunţat, luni, că aşteaptă turişti britanici şi din alte ţări în sezonul estival, precizând că nu va solicita dovadă de vaccinare şi, după 15 aprilie, se va stabili dacă vor mai fi cerute rezultate negative la teste anticoronavirus, potrivit Mediafax.

„Îi aşteptăm cu braţele deschise pe turiştii britanici. Colaborăm cu autorităţile britanice pentru a asigura că sunt aplicate procedurile necesare, a declarat Mehmet Ersoy, ministrul turc al Turismului, potrivit postului ITV.

După 15 aprilie, autorităţile vor stabili dacă turiştii străini vor mai trebui să prezinte rezultat negativ la teste anti-Covid-19 la frontiera Turciei

„Noi nu vom solicita paşapoarte de vaccinare din partea turiştilor internaţionali care vin la noi în ţară, a precizat Mehmet Ersoy.

După 15 aprilie, autorităţile turce vor stabili dacă turiştii străini vor mai trebui să prezinte rezultat negativ la teste anti-Covid-19 la frontiera Turciei. Noi avem proceduri vamale de nivel mondial, care asigură că riscul transmiterii virusului va fi redus în timpul călătoriilor în Turcia, a subliniat Mehmet Ersoy.

 

 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri