Video Un colonel ucrainean conduce cel mai modern tanc rusesc, capturat pe front. „Mamă, cum pornește!” „O ia la sfert”

Data publicării:
soldat ucrainean conduce tanc rusesc
Colonelul ucrainean Pavlo Fedosenko, încântat de capturarea tancului rusesc T-90. Sursă foto: captură Twitter

Soldații ucraineni au capturat un tanc rusesc de ultimă generație, cel mai modern al armatei ruse, în perfectă stare de funcționare. Vehiculul de luptă a fost testat de un colonel ucrainean, comandantul Brigăzii 92 Mecanizate, care s-a declarat încântat de felul în care pornește.

„Colonelul Pavlo Fedosenko, erou al Ucrainei, apărător al Harkovului, comandantul Brigăzii 92 Mecanizate, conduce un tanc rusesc moder T-90A capturat de armata ucraineană. Programul rusesc de împrumut și închiriere (land-lease - n.r.) continuă”, a notat ironic Ministerul Apărării din Ucraina pe Twitter, postând un clip în care ofițerul ucrainean se arată încântat de cât de ușor pornește tancul rusesc.

Col. Fedosenko: - Mamă, cum pornește!

Soldat: - Are două baterii.

Soldat: - Are două baterii, o ia la sfert.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tancurile T-90 sunt cele mai moderne ale armatei ruse și mândria lui Putin. Ultimul model din această generație, T-90M - supranumit „Spărgătorul” - a ajuns și el pe frontul din Ucraina și a căzut, de asemenea, în mâinile soldaților ucraineni.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri