Interviu istoric cu Volodimir Zelenski, în această seară, la orele 20 și 21, la Digi24

Data actualizării: Data publicării:
Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, participă la o întâlnire cu omologul său estonian Alar Karis, la Kiev, pe 2 iunie 2023.
Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei. Foto: Profimedia Images

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va acorda astăzi un interviu istoric postului Digi24. Interviul va fi realizat de Cosmin Prelipceanu și va fi difuzat în această seară, la orele 20 și 21.

Președintele Volodimir Zelenski vine la Jurnalul de Seară, într-o discuție cu jurnalistul Cosmin Prelipceanu. În prima vizită în România, țara europeană care a rămas alături de Kiev încă de la începutul invaziei ruse, liderul ucrainean dezvăluie ce a negociat cu președintele Iohannis și cu premierul Ciolacu.

Vizita istorică se vede minut cu minut în direct la Digi24, iar interviul exclusiv va fi difuzat integral azi, la Jurnalul de Seară.

Conform agendei preşedintelui Klaus Iohannis, omologul ucrainean va fi primit la ora 13.00 la Palatul Cotroceni.

Cei doi preşedinţi vor avea convorbiri tete-a-tete şi oficiale, la finalul cărora vor susţine declaraţii comune de presă.

Preşedintele Ucrainei se va întâlni cu preşedinţii celor două Camere ale Legislativului, Alfred Simonis şi Nicolae Ciucă. Un plen reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului are loc, marţi, de la ora 14.00, iar de la ora 16.30 Zelenski va ţine un discurs, au precizat surse politice pentru News.ro.

De la ora 17.40, Zelenski va fi primit, la Palatul Victoria, de premierul Marcel Ciolacu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri