Opel Insignia, primul automobil cu sistem de navigaţie în limba română

Data publicării:
opel insignia

Lucrurile mici şi detaliile sunt la ora actuală principalele modalităţi prin care unele mărci auto se pot diferenţia sensibil de vecinii de pe segment.

Opel nu face excepţie de la acest lucru, iar cel mai bun exemplu este faptul că producătorul de la Russelheim a decis în sfârşit să spargă gheaţă şi să aducă în România facilităţi la care în trecutul apropiat încă nu îndrăzneam să ne gândim.

Aşa stau lucrurile cu Opel Insignia, care se pregăteşte de lansarea pe piaţa internă având mai multe funcţii cu totul noi la interior. Cel mai important lucru este însă faptul că sistemul de navigaţie vorbeşte acum în limba română şi poate fi înţeles de toată lumea.

Totodată, maşina aduce cu sine un sistem infotainment compatibil cu smartphone-ul sau tabletă. Poate extrage oricând informaţii din agendă. Meniul disponibil pe Opel Insignia poate fi stabilit pentru limba română şi navigaţia în limba română este de acum oferită pentru piaţa locală.

Sistemul are instalate toate hărţile Europei şi informaţii precum limitările de viteză sunt înregistrate de sistemul Opel Eye.

Hărţile sunt afişate prin intermediul unui ecran tactil cu diagonală de 8 inci, iar cel de la volan poate introduce căutarea unei adrese, fără a fi nevoit să-şi ia privirea de la drum. De asemenea, există şi comandă vocală, în timp ce sistemul de infotainment IntelliLink asigură inclusiv accesul la internet, atunci când eşti în trafic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri