Traian Băsescu: Cele mai de succes poze sunt cele în care apar cu soţia

Data publicării:
base maria

„Mediul virtual este acela care a fost baza de concentrare, spre exemplu, al populației în Primăvara arabă, el este și baza de comunicare de acum între oamenii din Turcia și a fost utilizat și în ianuarie-februarie 2012 pentru a aduna oameni împotriva președintelui Băsescu și a Guvernului Boc, dar n-a avut foarte mare succes, după părerea mea”, a spus Traian Băsescu celor prezenți.

„Facebook, Twitter și celelalte rețele sociale nu trebuiesc reglementate. Lumea e tot mai încorsetată de constrângerile de la serviciu, de stresul vieții de zi cu zi, nu numai în România. Cred că mijloacele de tip Facebook, Twitter, YouTube sunt singurele locuri în care mai putem fi noi. Dacă nu eram la Facebook, aș fi venit în costum, dar am venit îmbrăcat ca în campanie pentru că am venit la Facebook”, a mai spus președintele.

„Cele mai de succes poze sunt cele în care apar cu soţia”, a mai spus Traian Băsescu, subliind că tot conținutul de pe pagina sa de Facebook este original.

„Sunt adeptul unei prese absolut libere, nu am fost niciodată de acord cu reglementarea sa, se va reglementa ea singură. În acest moment, presa românească oferă ceea ce consumă publicul. Că este bine sau rău... La fel ca şi presa, Internetul trebuie să fie liber”, a adăugat Băsescu.

El a afirmat că este în favoarea gazelor de şist: „Statele Unite au devenit independente în privinţa gazelor datorită gazelor de şist. Este adevărat că există riscuri, dar independenţa energetică este preferabilă”.

Despre noile tehnologii, președintele a spus că s-a obișnuit repede cu ele.

„Am un iPhone, îmi place, m-am obişnuit foarte bine cu touchscreen-ul. Până să mă obişnuiesc mă trezeam că sunam fără să vreau ba la soţie, ba în altă parte”, a spus președintele.

În plus, în privința politicii, Traian Băsescu a susținut că ar dori să lase Fundaţia „Mişcarea Populară” să crească singură, „să mă bag mai puţin”.

Întâlnirea are loc în cadrul unui festival dedicat Internetului, ce are loc zilele acestea în Capitală. Traian Băsescu a promis că va repeta întâlnirea cu fanii săi de pe pagina sa de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri