Șoferul dubei strivite de două TIR-uri, despre ce s-a întâmplat în timpul accidentului: „Te răstorn, mi-a zis. Apoi a frânat brusc”

Data publicării:
sofer
Șoferul dubei strivite de două TIR-uri. Foto: Captură video

O șicanare în trafic s-a transformat într-o tragedie în județul Teleorman. Doi șoferi de TIR ar fi vrut să-i dea o lecție unui bărbat care i-ar fi înjurat în trafic. Duba pe care o conducea a fost prinsă între cele două camioane, iar la o frânare bruscă, cele trei mașini s-au izbit. Pasagerul din duba strivită de camioane a murit pe loc.

O frânare bruscă. De atât a fost nevoie ca haosul să se dezlănțuie pe șosea. Duba a fost prinsă între cele două camioane, iar șoferul nu a avut nicio șansă să evite impactul. Bărbatul din dreapta lui a murit pe loc. Șoferii celor două TIR-uri erau tată și fiu, iar totul ar fi pornit de la o șicanare în trafic.

Șofer dubă: A început să mă înjure.
-Cine v-a înjurat?
-Pe stație, colegul din spate. Te răstorn, așa mi-a zis prin stație. Te răstorn. Aici m-am pomenit că a frânat brusc, că sunt colegi. Eu am tras de volan ca să nu-l iau. Aveam 90 viteza.

În imaginile filmate de camera de bord se vede că șoseaua era plină de mașini, iar accidentul putea să se transforme într-o tragedie cu zeci de răniți. După impact, cei trei șoferi au sărit la bătaie.

-Nu m-ai înjurat?
-Eu am înjurat? Cum am înjurat eu, mă?
-Nu ai zis că mă răstorni?
-Nu!
-Bă, e Poliția aici că te jucam în picioare!

Au fost despărțiți de pompieri și polițiști. Unul dintre agenți a folosit spray-ul lacrimogen, dar s-a rănit singur. Gazul i-a ajuns în ochi și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Șoferii de TIR acuzați că au produs accidentul intenționat au fost audiați și sunt în libertate.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri