Meciul dintre Lucian Bute și Jean Pascal va fi transmis în exclusivitate de Digi Sport 1

Data publicării:
201190 201190 lucian bute

Meciul dintre Lucian Bute și Jean Pascal este principalul eveniment al galei. Gala în care sunt programate alte nouă partide începe în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 03:00.

Înaintea duelului pentru centura de Diamant la categoria semigrea cu Pascal, Bute s-a arătat extrem de încrezător în șansele sale. 

„M-am antrenat foarte bine, nu există absolut nimic care să mă oprească. Va fi un spectacol în ring, îmi doresc să câștig și sunt convins că o pot face”, a declarat pugilistul român după antrenamentul de marți, care a fost deschis publicului.

Bute a explicat și care este starea sa mentală înaintea duelului cu Jean Pascal. 

„Înfrângerea cu Froch mi-a afectat încrederea la acel moment, dar acum sunt la capacitate maximă. A fost și accidentarea de anul trecut care m-a ținut departe de ring, dar sunt pregătit acum să arăt de ce sunt în stare. Pauza de 14 luni mi-a făcut foarte bine, m-am putut odihni. De 17 ani nu am mai avut o perioadă de pauză atât de lungă”, a mai spus boxeurul nostru. 

Cu toate că au existat mai multe schimburi dure de replici între cele două grupuri după schimbarea datei disputării meciului, Pascal a îngropat securea războiului. 

„În ring suntem adversari, însă în afara lui nu am nimic împotriva sa”, a concluzionat Bute. 

De cealaltă parte, adversarul lui Bute nu se lasă intimidat de statutul de favorit al românului. Pascal crede că șansele sunt egale și că are capacitatea să obțină victoria în fața lui Lucian Bute.

„Sunt pregătit să întâlnesc un Lucian Bute în cea mai bună formă și, în consecință, m-am pregătit și eu foarte bine. Vă asigur că mă veți vedea la cel mai înalt nivel în lupta cu Bute. Experții au mai și greșit în aprecierile lor, iar eu sunt sigur că dacă îmi voi respecta planul de luptă, am o șansă bună să câștig”, a spus Jean Pascal.

Meciul de box dintre Lucian Bute și Jean Pascal va începe la ora 6:00, ora României, și va fi transmis în exclusivitate de Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri