Și Sorana Cârstea s-a calificat în turul III la Roland Garros

Data publicării:
249973 249973 sorana

Simona Halep s-a calificat fără probleme în turul trei al turneului feminin de la Roland Garros. Cea mai bine clasată jucătoare din istoria tenisului românesc a învins-o în două seturi pe britanica Heather Watson, scor 6-2, 6-4. În şaisprezecimi, Halep o va întâlni pe Maria-Teresa Torro-Flor, jucătoare din Spania aflată pe locul 55 în clasamentul WTA.

Sorana Cârstea îşi continuă parcursul la Roland Garros. Românca a trecut în două seturi de Teliana Perreira: 6-2, 7-5 după o oră şi 14 minute de joc. Clasată pe locul 26 în ierarhia mondială, Sorana Cârstea o va întâlni în şaisprezecimile de finală ale turneului pe Jelena Jankovici. Jucătoarea din Serbia este clasată pe locul 7 în topul WTA şi a început turneul parizian ca a şasea favorită.

Monica Niculescu a fost eliminată în turul al doilea la Roland Garros. Jucătoarea noastră nu a reuşit să profite de avantajul obţinut, ieri, în meciul cu Paula Ormaechea. Niculescu avea 6 la 2 şi 2 la 0 în momentul în care partida a fost întreruptă de ploaie. La reluare, românca a ajuns la 5 la 4 şi a ratat o minge de meci. Ormaechea a revenit şi s-a impus în ultimele două seturi cu 7 la 5, 6 la 2.

În turneul de dublu masculin, perechea Horia Tecău/ Jean-Julien Rojer cap de serie numarul 13, s-a calificat in optimile de finala. Dublul româno-olandez a trecut în două seturi de Nicholas Monroe şi Simon Stadler, scor 6-3, 6-0. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri