VIDEO. Un jucător al lui Șahtior a devenit inamicul public al danezilor

Data publicării:
4858516 20afp 20mediafax 20foto 20lluis 20gene-34496

Deși reușita lui Luiz Adriano a fost perfect regulamentară, brazilianul nu a respectat regula nescrisă a fair-play-ului.

La scorul de 1-0 pentru gazde, „centralul” partidei a acordat o minge de arbitru din jumătatea de teren a ucrainenilor. Willian a trimis balonul spre careul lui Nordsjaelland, pentru că, în momentul în care jocul fusese oprit, cei care aveau posesia erau danezii.

Luiz Adriano nu a ținut cont de asta și a sprintat dintre fundașii lui Nordsjaelland și a marcat. Jucătorii gazdelor au protestat vehement, publicul a huiduit minute bune, dar golul nu putea fi invalidat.

Vezi AICI video cu faza golului!

Șahtior a câștigat partida cu 5-2 și s-a calificat din faza grupelor cu o etapă înainte de final. Luiz Adriano a marcat de trei ori.

M-am uitat la banderola mea și pe ea scrie RESPECT. Trebuie să spun că nu am avut parte de prea mult în seara asta”, a spus căpitanul danezilor, Nikolai Stokholm.

Tehnicianul „minerilor” din Donețk și-a cerut scuze pentru golul marcat de Luiz Adriano: „Echipa mea a fost mai bună în seara aceasta, trebuia să câștigăm cu 10-2. Îmi cer scuze pentru primul gol. Am vorbit cu Luiz Adriano și mi-a spus că el este atacant și că are instinctul de a înscrie”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri