Vlad Chiricheş s-a accidentat şi ratează barajul cu Grecia. În locul său a fost chemat Dragoş Grigore

Data publicării:
527fdf2495f9cf5d60000000

                                                                                                                                               

Tottenham, cu Chiricheş titular, a jucat, duminică, cu Newcastle, meci pierdut cu 1-0. Românul s-a ciocnit cu un alt jucător în ultimul minut al primei reprize şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, având nasul plin de sânge. El a fost înlocuit la pauză, iar luni va fi supus unui examen medical. Verdictul preliminar al medicilor a fractură de piramidă nazală.

"Din păcate, accidentarea suferită azi în jocul de campionat, disputat de echipa sa, Tottenham Hotspur FC, nu îi va permite lui Vlad Chiricheș o recuperare suficient de rapidă pentru a juca în cele două meciuri de play-off pentru calificarea la Cupa Mondială FIFA 2014. În atare condiții, selecționerul Victor Pițurcă a decis să renunțe la serviciile sale, înlocuindu-l cu dinamovistul Dragoș Grigore”, se arată într-un comunicat al FRF.

Tot astăzi, selecţionerul a hotărât să nu-l mai cheme la lot pe Gheorghe Bucur, astfel că jocurile cu Grecia vor fi abordate de 24 de jucători.

Bucur a jucat titular pentru Kuban în ultimul meci de campionat, 4-0 cu Volga, dar internaționalul român a fost înlocuit în minutul 72, cu Bueno. Nu se cunoaște încă motivul pentru care Pițurcă a renunțat la Bucur.

Lotul se reuneşte luni

Reunirea lotului este programată luni, la ora 12.00, la Centrul Tehnic Naţional al FRF de la Mogoşoaia.

Cele două meciuri din play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din 2014, contra Greciei, sunt programate la 15 noiembrie, ora 21.45, pe Stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu şi la 19 noiembrie, ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri