Becali aduce la FCSB un jucător care are „Rapid” tatuat pe piept

Data publicării:
gigi becali
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali promite o campanie de achiziţii spectaculoasă pentru sezonul viitor, iar printre ţintele patronului de la FCSB se numără şi jucători de la Astra Giurgiu, echipă de la care i-a cumpărat deja pe Gabriel Enache, Fernando Boldrin, William De Amorim şi Denis Alibec, scrie digisport.ro.

gigi becali
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deşi evită să dea nume, în condiţiile în care echipa sa urmează să joace cu actuala campioană a României, Becali a lăsat să-i scape un indiciu în privinţa fotbalistului de la Astra pe care îl doreşte.

„Nu văd pot spune, pentru că avem meciuri cu... Dacă vă spun de Budescu... Jucăm cu ei. Niciodată în viața mea nu vreau jucători atunci când joc cu o echipă. Numai găinarii fac asta. Eu nu sunt găinar. Ce am spus aia o să fac. zece jucători o să iau. Gândiți-vă care sunt cei mai buni. E unul pe care eu îl vreau, nu vă spun cine, dar el are tatuat pe piept «Rapid». I-am spus să schimbe tatuajul sau să-l modifice! Nu mi-a răspuns, doar i-am transmis. Dar nu vreau să vorbesc despre jucători. Avem meciuri cu Dinamo, cu Astra, cu Craiova, a declarat Becali, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Jucătorul la care se referă patronului liderului din Liga 1 este Alexandru Ioniţă II (22 de ani), mijlocaș ofensiv transferat de Astra în 2014, de la Rapid, unul dintre fotbaliştii prin utilizarea cărora campioana Ligii 1 respectă regula folosirii unui jucător U21.

Ioniță II este, de altfel, ultimul produs al centrului de copii și juniori al Rapidului care a confirmat și la cel mai înalt nivel.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri