Dinamo-FCSB, pe Arena Națională. Restricții de trafic de la ora 18.00

Data publicării:
Arena Natioanala inaintea partidei
Traficul va fi restrictionat inaintea meciului de pe Arena Nationala

Traficul rutier va fi restricţionat, duminică seară, în zona Arenei Naţionale, unde va avea loc meciul de fotbal dintre Dinamo şi FCSB.

Arena Nationala
Traficul va fi restrictionat inaintea meciului de pe Arena Nationala

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul rutier, cu excepţia STB, va fi restricţionat începând cu ora 18.00, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe strada Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea pe Arena Naţională, pe str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion, pe strada Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu, pe strada Vasile Şerbănică, între acces Arena Naţională şi Bd. Basarabia, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în aceste tronsoane.

Poliţiştii rutieri solicită şoferilor să renunţe la propriile maşini şi să folosească transportul în comun pentru a evita blocajele în trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor din trafic şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri.

Meciul Dinamo - FCSB, din etapa a XV-a a Ligii I, va avea loc, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri