Sari la conținut

Omagiu pentru Daniel Prodan pe Arena Națională

Momente emoţionante pe Arena Naţională! Colegii din Generaţia de Aur ai lui Daniel Prodan au purtat în această dimineaţă pe umeri sicriul cu trupul fundaşului care a scris istorie în fotbalul nostru. Gică Popescu, Marius Lăcătuş şi Viorel Moldovan, printre alţii, au venit să-şi ia rămas bun de la fostul sportiv.

„Unul dintre fotbaliştii cei mai valoroşi pe care l-a dat fotbalul românesc”, a spus Marius Lăcătuș. Și sunt vorbele pe care le spun toţi cei care vin să-şi ia adio de la Didi - aşa cum fanii şi colegii îi spuneau lui Daniel Prodan. Pe Arena Naţională e o linişte apăsătoare - toţi cei care vin au ochii în lacrimi.

Ion Vlădoiu: Pentru mine personal a fost un şoc. A fost şocant. Nu-mi revin. Nu-mi vine să cred că la 44 de ani ne-a părăsit.

Anton Doboș: Este şocant. De-a dreptul.

Marius Lacatuș: Nu ne mai consideram pieteni, eram ca o familie. Am vorbit cu el duminică şi era vesel. Pus pe glume.

Viorel Păunescu: E un moment foarte greu, era un om de excepţie. Am avut şansa vieţii să fiu lângă el când a venit la Steaua.

Cei de la Steaua au adus lângă sicriu şi un tricou al roş-albaştrilor imprimat cu numărul 6 şi cu numele lui Daniel Prodan.

Valeriu Argăseală, președintele Stelei: I-am adus tricoul pentru că, la noi a fost perioadă în care el a putut să facă saltul în marea performanță în Europa. Iubea fotbalul, iubea Steaua.

Cei care vor să-şi ia rămas bun de la Daniel Prodan pot veni la Arena Naţională până la ora 18:00.

Daniel Prodan, în vârstă de 44 de ani, a decedat miercuri, în locuinţa sa din Voluntari, după ce suferit un infract.