VIDEO. Un arbitru a fost exclus pe viață din fotbal, din cauza greșelilor dintr-un meci

Data actualizării: Data publicării:
fotbal
Foto: Guliver/GettyImages

Federația Marocană de Fotbal a exclus pe viață un arbitru, din cauza greșelilor flagrante comise la o partidă din prima ligă, dintre Olympique Club de Khouribga şi Yousoufia de Berchid. Centralul Hicham Tiazi a acordat patru penalty-uri controversate, dintre care trei pentru gazde.

„Ca urmare a prestaţiei proaste şi a greşelilor grosolane ale arbitrului la meciul dintre Olympique Club de Khouribga şi Yousoufia de Berchid, de sâmbătă, 21 decembrie, contând pentru etapa a 10-a a Botola Pro D1, potrivit raportului evaluatorului arbitrilor, depus la Direcţia Naţională de Arbitri. Şi cu aplicarea regulamentului disciplinar pentru arbitri şi a articolului 6.2 din statutul FRMF al arbitrului, s-a decis să se pună capăt serviciilor arbitrului Hicham Tiazi în ceea ce priveşte practica arbitrajului”, a transmis Federația Marocană de Fotbal.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Olympique Club de Khouribga s-a impus cu 4-1 în fața celor de la Yousoufia de Berchid.

Sursa: Mediafax

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri