VIDEO. Cârcel în direct pentru un reporter BBC, care a început să geamă de durere în timpul unui meci

Data publicării:
john-acres
Foto: Twitter/johnacres48

Reporterul BBC John Acres a avut parte de un moment dificil în timp ce oferea detalii prin telefon despre meciul Watford-Aston Villa, disputat sâmbătă, în runda cu numărul 20 din Premier League, scor 3-0.

În prelungirile partidei, Acres a primit legătura din studio, însă cu greu a reușit să ofere informații despre meci, el acuzând un cârcel, relatează Mediafax.

„Am cârcel, Jason! Au fost două meciuri în trei zile. Doare! Victoria imensă și confortabilă pentru Watford, mult mai confortabilă decât sunt eu acum. Nu doar fotbaliștii au o perioadă dificilă de Crăciun”, a spus Acres, gemând și țipând din cauza durerii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După aproximativ 30 de secunde, legătura a revenit în studio, unde prezentatorul emisiunii Final Score, Jason Mohammad, a spus amuzat că nu a auzit niciodată de un astfel de eveniment în acest domeniu.

„Trebuia să-mi fac încălzirea”, a reacționat jurnalistul BBC pe Twitter.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri